Bedrukte Bekers

Onderzoek van markteers wees uit dat zowel klanten als personeel meerdere tassen koffie, thee of soep per dag drinken. Bovendien zou elk van deze consumpties goed zijn voor acht minuten aan drinkgenot. Een statistisch feit dat handig kan gebruikt worden. Bedrukte bekers met een bedrijfsnaam, logo of slogan zijn de ultieme incentive om een doelgroep te bereiken op het geknipte moment.

Reclame via internet, televisie of radio is een alledaags gegeven. Idem voor reclamepanelen langs autowegen en op grote evenementen. Mensen zijn het gewoon om met reclame geconfronteerd te worden. Of toch niet? Benader cliënteel op een moment dat niemand aan reclame denkt. Inderdaad, op een zen- of ontspanningsmoment. Bedrukte bekers zijn één van de goedkoopste en meest succesvolle manieren om reclame te maken. Grote koffiehuizen maken al jaren gebruik van eigen bedrukte bekers. Bedrukte bekers worden immers niet enkel in de zaak zelf benut, maar kunnen ook perfect mee genomen voor een consumptie onder weg. Een beeld dat bij anderen blijft hangen.

Bekers Bedrukken

Kiezen voor de bedrukte bekers van PapierenBeker.be, is kiezen voor bestelgemak én succes. Bedrukte bekers zijn er in alle maten, gaande van kleine espressobekers tot een formaat van 500 ml. Idem hebben klanten een keuze uit verschillende modellen en afwerkingen. Een single wall beker is goed voor kortstondig gebruik, bijvoorbeeld tijdens een receptie met mogelijke nieuwe klanten of als wegwerpbeker voor personeel. Dubbelwandige bekers bieden langer gebruiksgenot. Perfect herbruikbaar na even uitspoelen met water. Dubbelwandige bekers krijgen onderaan een kleine witte rand, waardoor ze beter in de hand zitten en een comfortabeler gevoel geven. Bedrukken kan compleet naar wens. Een eenvoudige bedrijfsnaam of logo, of eerder een fullcolour print over de hele buitenzijde van de papieren beker? Bedrukte bekers zijn ideaal voor uw creatieve uitspattingen. Via enkele kleinere ingrepen wordt een basis witte beker binnenkort een heus gespreksonderwerp.

Een meerwaarde van de website is dat de bedrukking intern blijft. Van een eerste gesprek en productafbakening, tot het finaliseren van de laatste designklusjes, alles blijft binnen PapierenBeker.be. In tegenstelling tot andere drukwerk ondernemingen, wordt het creatieve gedeelte niet uitbesteed aan externe ontwerpers. Een kleine aanpassing kan dus per direct rechtgezet worden. Dito scheelt dit een heel pak aan productiekosten. Voor ieder doel, voor ieder gebruik kan er gebruik gemaakt worden van de diensten. Bestellen kan van 1.000 tot 100.000 stuks. Vanaf 10.000 stuks past PapierenBeker.be automatisch zijn druktechniek aan, voor een nog scherpere, helderdere kwaliteit. Kortom, bedrukte bekers zijn het reclamekanaal van de toekomst. Niet verwonderlijk dat bedrukte bekers tegenwoordig alom in het straatbeeld verschijnen.

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan.

U krijgt bij ons de Beste Prijs Garantie! Ergens anders de bekers goedkoper? Laat ons de offerte zien en wij leveren hetzelfde product tegen een scherpere prijs.
    Kies uw gewenste bekermaat:


Producten

0 / €0