Bekers Bedrukken

De meeste warenhuisketens en koffiebars hebben al jaren hun eigen koffiebekers, papieren bekers en kartonnen bekers. En dat de bekers aanslaan, gaat ook marketeers niet ongemerkt voorbij. Bekers bedrukken is immers een snelle en voordelige manier van reclame voeren. Indirect maken de gebruikers van de papieren bekers reclame voor uw onderneming of evenement.

Koffie, thee of een tas soep vormen het relaxmoment bij uitstek. Volgens analisten neemt de gemiddelde kop koffie of thee acht minuten in beslag. In die acht minuten kan men dus perfect tientallen of honderden mensen op straat of op evenementen gepasseerd zijn. Allemaal zielen die de slogan van uw onderneming of evenement bestudeerd hebben. Koffie on the go wordt meestal geserveerd in kartonnen bekers. De basis witte papieren bekers zijn de ideale startbasis voor creatieve zielen. De ontwerpers in dienst van PapierenBeker.be kunnen uw bedrijfsnaam, slogan of totale bedrijfstemplate drukken op de bekers. Wedden dat de heerlijke geur van koffie, thee of soep alle ogen in de richting van uw onderneming zullen trekken?

Bekers bedrukken is absoluut de hype van 2014. Vooral de beurzen en evenementen spelen alvast in op deze vaststelling. De boodschap van uw onderneming raakt immers honderden of duizenden mensen in een straal van enkele honderden meters. Idem zijn mensen het gewend om goodies of bedrijfscadeautjes te ontvangen op beurzen en evenementen. Overhandig een tas koffie of thee met persoonlijke opdruk tijdens een beurs of evenement, wedden dat u een glimlach én meer aandacht in return krijgt? Een handig één op één moment waarin u informatie over uw producten en onderneming kan uitwisselen. Maar niet alleen op beurzen en evenementen komen bedrukte bekers van pas. Ze zijn ook perfect bruikbaar op bureau of tijdens het ontvangen van potentiële klanten. Niets is leuker als een tas vers gemalen koffie ontvangen in een leuk omhulsel.

PapierenBeker.be is een dergelijke website waar u papieren bekers, kartonnen bekers en koffiebekers met of zonder opdruk kan bestellen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een basis papieren beker zonder bedrukking, kleine aanpassing met een bedrijfsnaam of –slogan, of eerder een complete full colour bedrukking. De bedrukte bekers kunnen in verschillende uitvoeringen en maten besteld worden. Idem is er de mogelijkheid om afwijkende maten te reserveren. Kortom, ongeacht de gewenste maat, doelstelling of sector, PapierenBeker.be assisteert u graag.

De voordelen van bekers bedrukken op een rijtje:

  • Uw bedrijfsnaam, logo of slogan zijn volgens analisten minstens acht minuten in beeld. In die acht minuten kunnen al honderden personen de koffiebeker zijn gepasseerd.

  • Bedrukte bekers zijn veel goedkoper dan het ontwikkelen van alternatief promotiemateriaal.

  • Via bedrukte bekers combineert u noodzaak met efficiëntie. Zou u sowieso warme of koude dranken serveren op kantoor, beurzen of evenementen? Waarom dan in plaats van een grijs basisontwerp, niet opteren voor een persoonlijke koffiebeker?

  • Geïnteresseerde klanten linken uw onderneming met typeringen als ‘vooruitstrevend’ en ‘professioneel’. Klassieke promotiekanalen hebben immers al even afgedaan en vallen compleet niet meer op in het dagelijkse leven. Via bedrukte bekers geeft uw onderneming of evenement aan dat het verder denkt dan de rest.

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan.

U krijgt bij ons de Beste Prijs Garantie! Ergens anders de bekers goedkoper? Laat ons de offerte zien en wij leveren hetzelfde product tegen een scherpere prijs.
    Kies uw gewenste bekermaat:


0 / €0