Dubbelwandige Bekers

Een bedrukte beker hoeft niet perse snel in de vuilnisbak te verdwijnen. Dubbelwandige bekers zijn steviger in gebruik en bieden een hoger gebruikscomfort. Doordat ze van twee lagen papier of karton zijn voorzien, hebben ze niet afgedaan na een éénmalige consumptie. Simpelweg uitspoelen, afdrogen en ze kunnen weer gebezigd worden. Beter voor het milieu en het marketingbudget van uw onderneming. En zelfs wanneer ze maar éénmalig worden gebruikt, bieden dubbelwandige bekers tal van voordelen tegenover zijn single wall broertjes. Dubbelwandige bekers koelen minder snel af en passen zich minder snel aan naar de handtemperatuur. Met andere woorden: zowel voor extreem koude als warme dranken bieden dubbelwandige bekers meer genot. Een ijskoffie serveren in een dubbelwandige beker is dus een must.

Dubbelwandige Bekers van Karton

Qua afwerking is er weinig onderscheid tussen dubbelwandige of single wall bekers. Beide types worden professioneel bedrukt volgens de zelfgekozen druktechniek. Naar wens kan er geopteerd worden voor een vierkleuren druktechniek of een full colour bedrukking. Ook de mogelijkheden op vlak van papiersoort zijn legio. Standaard wordt er reeds gebruik gemaakt van FSC gekeurd papier en karton. Voor een kleine gedeelde meerkost, kan er geopteerd worden voor biologisch karton in een glossy of matte afwerking. Geheel naar smaak, geheel naar eigen budget. Verhoudingsgewijs zijn dubbelwandige bekers zeker niet duurder dan de enkelwandige varianten. De dubbelwandige beker zit beter in de hand en geeft een luxueuzer gevoel. Het idee dat waarschijnlijk graag aan uw onderneming wordt gelinkt: gebruiksgemak, sterkte en luxe. Uiteraard worden de dubbelwandige bekers voorzien van bijhorende deksels in een witte of zwarte afwerking.

Waarom niet de proef op de som nemen? Via PapierenBeker.be bestelt u al dubbelwandige bekers vanaf 1.000 stuks. Geen verloren promotiemateriaal of dure investering. Een kleine bestelling plaatsen en de resultaten in de praktijk afwachten, is nog steeds het meest efficiëntste evaluatiemateriaal. Twijfels over het formaat of de vormgeving? Neem vrijblijvend contact op met de klantenservice. Het team achter PapierenBeker.be weet door zijn jarenlange ervaring binnen de marketing- en drukwereld welke evenementen of ondernemingen welk type van promomateriaal nodig hebben.

Papieren drinkbekers of papieren koffiebekers in een dubbelwandige versie mogen niet binnen het alledaagse promotiemateriaal van uw onderneming of campagne ontbreken. Vergroot via een eenvoudig gebruiksobject dus vandaag nog uw naamsbekendheid en serveer binnen enkele werkdagen enkel nog koffie, thee of soep in persoonlijke bedrukte dubbelwandige bekers.

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan.

U krijgt bij ons de Beste Prijs Garantie! Ergens anders de bekers goedkoper? Laat ons de offerte zien en wij leveren hetzelfde product tegen een scherpere prijs.
    Kies uw gewenste bekermaat:


Producten

0 / €0