Kartonnen Bekers

Het serveren van warme of koude dranken, pasta of frietjes was nog nooit zo eenvoudig. Via het uitgebreide gamma aan kartonnen bekers van PapierenBeker.be wordt een simpele verpakking binnenkort blits promomateriaal. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit kartonnen bekers mét of zonder opdruk.

Bekers van Karton

Karton en papier hoeft niet perse milieuonvriendelijk te zijn. Verouderde productieprocessen verwerkten aan de binnenzijde van de kartonnen bekers een dun laagje plastic om het object waterdicht te maken. Gelukkig staat het productieprocedé inmiddels verder. De hedendaagse generatie kartonnen bekers worden waterdicht gemaakt per biologisch afbreekbare filmlaag op basis van maïszetmeel. Nood aan een design dat snel geproduceerd en geleverd kan worden? De standaard witte versie of kartonnen beker met een ruitje, is een aanrader voor elke gelegenheid. Creatievere zielen kunnen opteren voor een kartonnen beker met persoonlijk design. Een eigen ontwerp of slogan, of toch eerder een totaalbedrukking ontwikkelen met de ontwerpers van PapierenBeker.be, de mogelijkheden zijn legio. Hoe dan ook, resultaat gegarandeerd. Dankzij grondige investeringen worden bekers tot 10.000 stuks steeds in full colour bedrukking geleverd. Dergelijke bedrukkingen vallen meer op, ogen professioneler, en zijn in feite een handig meegenomen visitekaartje voor uw onderneming.

Kartonnen bekers zijn er in alle maten en gewichten. Standaard starten de formaten in 4oz, gaande tot 20oz. Deze laatste categorie is ideaal geschikt voor het vervoeren van soep en andere warme dranken. Specifiek voor koude dranken en maaltijden, ontwikkelde PapierenBeker.be ijsbekers in de maten medium en large. Zij het enkel in een enkelwandige versie, maar daarom niet minder praktisch. In tegenstelling tot klassieke ondernemingen die kartonnen bekers vervaardigen, zijn de mogelijkheden op de website niet limitatief. Twijfels over welke maat u exact nodig heeft, of staat de maat waarnaar u op zoek bent niet in de mogelijkheden vermeld? PapierenBeker.be helpt u graag verder. Een snelle hap of warme drank oogt beter als relatiegeschenk dan een klassieke balpen of frisbee. Ongeacht welke doelgroep u wenst te bereiken, nieuw of huidig cliënteel, de kartonnen bekers vergezeld van een opdruk zullen niet ongemerkt voorbij gaan. Snel contact hebben met de juist mensen, zelf inspraak hebben in het ontwerpproces en genieten van scherpe prijzen, dat is kiezen voor PapierenBeker.be.

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan.

U krijgt bij ons de Beste Prijs Garantie! Ergens anders de bekers goedkoper? Laat ons de offerte zien en wij leveren hetzelfde product tegen een scherpere prijs.
    Kies uw gewenste bekermaat:


Producten

0 / €0