Koffiebekers

Wie een ochtendprik en boost wenst, denkt natuurlijk meteen aan koffie. Combineer het beste van beide werelden. En een frisse geest, en promotie voor uw onderneming. De koffiebekers van PapierenBeker.be met eigen logo, slogan of totaalbedrukking zijn dé blikvanger binnen uw onderneming of op evenementen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een evenementenbeurs waar u iets wenst te drinken aan te bieden aan toevallige voorbijgangers, of potentiële klanten die een kop koffie wensen op bureau tijdens het onderhandelen van een handelscontract. Kortom, de mogelijke toepassingen en sectoren van koffiebekers zijn onbeperkt.

Kartonnen Koffiebekers

Koffie van goede kwaliteit hoort in een koffiebeker van goede kwaliteit. Laat daarom niet het zekere aan het onzekere over, en besteedt het productieproces aan een onderneming die dagelijks tussen de koffiebekers snuistert. Binnen PapierenBeker.be worden alle koffiebekers getest of ze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Idem worden alle bekers vervaardigd via gerecycleerd papier en karton. Op die manier draagt u ook op uw manier een steentje bij aan een groenere omgeving. Een zaak waar u nooit zeker van bent bij klassieke opdrukondernemingen. De meeste ondernemingen laten hun koffiebekers, papieren bekers en kartonnen bekers overkomen uit Oost-Europa of Azië. Een globalisering van de markt is absoluut geen slecht gegeven, integendeel. Maar veel doorsnee consumenten verliezen daarbij het persoonlijk contact uit het oog. Doordat de klant en de producent zo ver van elkaar staan, kan geen van beiden echt inspelen op elkaars wensen. Idem weet een leverancier eigenlijk nooit exact wanneer de order zal geleverd worden, laat staan of uw gewenste opdruk identiek is zoals gewenst. Via PapierenBeker.be zit je safe op elk van deze vlakken. Alle koffiebekers zijn van eigen makelij, worden geproduceerd volgens de FSC-normen en worden persoonlijk gecontroleerd. Een opdruk naar eigen wens vormt geen enkel probleem. PapierenBeker.be beschikt over eigen ontwerpers die vanaf de start in samenspraak met de klant een totaalconcept ontwikkelen. Via enkele creatieve ingrijpen, kan een koffiebeker immers perfect functioneren als promotiemateriaal. PapierenBeker.be richt zich niet enkel op gemak. Afwijkende maten, extra nabestellingen of één bestelling met afwijkende subdelen, alles kan in samenspraak met de persoonlijk toegewezen accountmanager.

Kiezen voor PapierenBeker.be is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. PapierenBeker.be is dé nummer één in België inzake het bedrukken van papieren bekers, kartonnen bekers en koffiebekers, biedt steeds de scherpste prijzen en streeft naar een één op één contact met klanten. Via PapierenBeker.be ontving uw onderneming nog nooit zoveel aandacht met zo een eenvoudig object.

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan.

U krijgt bij ons de Beste Prijs Garantie! Ergens anders de bekers goedkoper? Laat ons de offerte zien en wij leveren hetzelfde product tegen een scherpere prijs.
    Kies uw gewenste bekermaat:


Producten

0 / €0